Ας μείνουμε Σπίτι - Ερχόμαστε εμείς για εσάς!

Alt

Ο Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης με αίσθημα ευθύνης, στέκεται αρωγός στους Δημότες του, και τους προτρέπει να  Μείνουν Σπίτι !

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου έχει επιστρατεύσει όλες τις δυνάμεις, για να βοηθήσει τους Συνδημότες μας, που χρειάζονται την αρωγή μας.

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Λέντζας Γ. και η Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού κ. Γιαννίτση Α. κίνησαν άμεσα, όλες εκείνες τις διαδικασίες για τη δημιουργία ψηφιακής πλατφόρμας, στην οποία οι Συνδημότες μας, που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, έχουν πλέον τη δυνατότητα  καταγραφής των βασικών τους αναγκών, και ταυτόχρονη επίλυση των θεμάτων τους από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου.  

Οι Συνδημότες μας πρέπει να παραμείνουν σπίτι τους, και να αιτηθούν ψηφιακά από τη πλατφόρμα, ή τηλεφωνικά τις βασικές τους  ανάγκες, και οι υπάλληλοι της κοινωνικής υπηρεσίας, θα τους επισκεφθούν αμέσως στην οικεία τους κάνοντας πράξη: ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!

Η αίτηση για έκτακτη βοήθεια στο σπίτι, υποβάλλεται ηλεκτρονικά στο πλαίσιο της εφαρμογής των μέτρων για την προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εξάπλωση του κορωνοϊού. Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη για την εξυπηρέτηση των Δημοτών, επιλύοντας τα καθημερινά προβλήματα των ηλικιωμένων, και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων απέναντι στον κορωνοϊό.

Η διεύθυνση της ψηφιακής πλατφόρμας είναι https://menoumespiti-andravida-killini.gr/

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2623360861 για την καταγραφή των τηλεφωνικών αιτήσεων.